Len málokto si pri pochutnávaní na chrumkavej bagete, oblátke alebo voňavom rezni spomenie na karcinogény, ktoré tieto potraviny obsahujú. Možno je načase začať premýšľať nad tým, čo vlastne jete.
Štatistiky totiž hovoria jasne. Ročne pribudne na Slovensku viac ako 25 000 nových prípadov rakoviny a je tiež druhou najčastejšou príčinou smrti.
Príčinou rakoviny môže byť okrem genetických dispozícií alebo zlého životného prostredia tiež nevhodné stravovanie. Server naturalon.com dal dohromady zoznam potravín, ktoré pravdepodobne každý deň jete a ktoré môžu prispievať k vzniku rakoviny.
Pozrite si vo fotogalérii potraviny, ktoré ohrozujú vaše zdravie:
Zdroj: iDnes.cz
01 - Modified: 2006-10-18 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Abramovič má nové eso
01 - Modified: 2024-11-24 10:52:27 - Feat.: - Title: Ako na boľavé kríže? Fyzioterapeutka aj o tom, že existuje lacné riešenie a kedy obstreky nemajú zmysel
02 - Modified: 2024-11-22 23:00:00 - Feat.: - Title: Ako sa v zdraví dožiť stovky. Prinášame manuál na dlhý a dobrý život
03 - Modified: 2024-11-22 11:43:18 - Feat.: - Title: Premárnené roky pri „kokaínových“ technológiách. Radíme, ako sa nenechať chytiť do sociálnych sietí
04 - Modified: 2024-11-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Ako znížiť vysoký tlak? Stačí päť minút denne a správny pohyb
05 - Modified: 2024-11-21 14:39:50 - Feat.: - Title: Ako môžem ako jednotlivec predchádzať odolnosti voči antibiotikám? Odborníci prinášajú rady