StoryEditorUznávaný šéfkuchár: Aj menu za 3,50 môže byť výborné
"Celý život bojujem proti vegete," vyhlásil v HNtelevízii uznávaný slovenský šéfkuchár Marcel Ihnačák, ktorý varil aj so svetoznámym Jamiem Olivierom a má dve michelinské hviezdy. "Przní každé jedlo," dodal o známom dochucovadle.
Za problém slovenskej kuchyne považuje mrazené polotovary, najmä zeleninu. V menu problém nevidí. "Nie je to len otázka peňazí, aj lacné jedlo môže byť dobré," myslí si. Pozrite si celý rozhovor s Ihnačákom o slovenskej kuchyni či trendoch vo varení v HNtelevízii.
01 - Modified: 2023-09-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Reklama vs realita: Porovnanie jedla z fast foodov na fotkách a v skutočnosti, najhoršie dopadlo najdrahšie
02 - Modified: 2023-09-07 17:00:00 - Feat.: - Title: Zapekané poschodové sendviče: POHOSTENIE, z ktorého odpadnú deti i návštevy!
03 - Modified: 2023-09-06 09:39:04 - Feat.: - Title: Tajné signály tela: Čo nám chce organizmus naznačiť, ak ho prepadnú ISTÉ CHUTE?
04 - Modified: 2023-08-27 08:00:00 - Feat.: - Title: Privoniavaš k jedlu, aby si zistil, či je ešte dobré? Pred otravou ťa nezachráni, odborník vysvetľuje prečo
05 - Modified: 2023-08-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Test čuchom vás nezachráni pred otravou jedlom. Odborník vysvetľuje prečo