StoryEditor

Uznávaný šéfkuchár: Aj menu za 3,50 môže byť výborné

08.07.2016, 20:15

"Celý život bojujem proti vegete," vyhlásil v HNtelevízii uznávaný slovenský šéfkuchár Marcel Ihnačák, ktorý varil aj so svetoznámym Jamiem Olivierom a má dve michelinské hviezdy. "Przní každé jedlo," dodal o známom dochucovadle.

Za problém slovenskej kuchyne považuje mrazené polotovary, najmä zeleninu. V menu problém nevidí. "Nie je to len otázka peňazí, aj lacné jedlo môže byť dobré," myslí si. Pozrite si celý rozhovor s Ihnačákom o slovenskej kuchyni či trendoch vo varení v HNtelevízii.

01 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu 02 - Modified: 2025-11-21 08:37:27 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Chlieb vo vajci poznali už v antickom Ríme, dnes zachraňuje staré pečivo a je kultovým streetfoodom 03 - Modified: 2025-11-05 12:00:00 - Feat.: - Title: Čo sa stane, keď budeš 50 hodín jesť len fast food a sladkosti? Youtuber to vyskúšal na vlastnej koži 04 - Modified: 2025-11-05 08:30:00 - Feat.: - Title: Rozmýšľal si niekedy, prečo sú Japonci takí štíhli? Žiadny Ozempic, môže za to trik, ktorý môžeš vyskúšať zadarmo a hneď 05 - Modified: 2025-10-29 11:00:00 - Feat.: - Title: Konečne dobrá výhovorka na prejedanie sa? Tvoj mozog si vyberá jedlo ešte predtým, ako si vôbec uvedomíš, na čo sa pozeráš
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2025 08:30