Obľúbené kešu orechy sa nepredávajú v prírodnej forme. A to je dobre. Tepelne sa upravujú pražením či v pare, aby prišli o jedovatú zložku urushiol.Flickr.com
StoryEditor

10 nebezpečných potravín. Tieto vás môžu regulárne otráviť

28.11.2016, 14:15
Autor:
bonbon
Bežná súčasť jedálnička a pritom zdravotná hrozba.

Po 20-tich rokoch, čo zastupuje ľudí v prípadoch otravy jedlom, americký právnik Bill Marler jednoducho už niektoré potraviny neje. Advokát, ktorý sa po prepuknutí vírusu E. coli súdi s reťazcom rýchleho občerstvenia Chipotle, sa pre médiá vyjadril, ktoré potraviny a jedlá definitívne vyňal zo svojich jedál.

Americký právnik už pre svojich klientov vysúdil neuveriteľných 600 miliónov v potravinársko-zdravotníckych kauzách a teraz tvrdí, že isté jedlá skrátka za určite riziká nestoja, píše magazín Iflscience.com.

Ktoré potraviny majú jedovaté zložky?

01 - Modified: 2024-11-16 16:19:52 - Feat.: - Title: Za dlhodobou nespavosťou môže stáť aj zvýšený krvný tlak 02 - Modified: 2024-11-15 23:16:21 - Feat.: - Title: Riziká a pomocníci pohybového systému. Ako si udržať zdravé cievy 03 - Modified: 2024-11-15 13:20:16 - Feat.: - Title: Ako rýchlo starneme? Podľa vedcov to prezradí jednoduchý cvik 04 - Modified: 2024-11-15 13:00:00 - Feat.: - Title: 20 rokov pil alkohol každý deň. Muž ho na mesiac vysadil, toto sa udialo s jeho telom 05 - Modified: 2024-11-15 12:10:00 - Feat.: - Title: Maderoterapia: Rozhovor s odborníčkou, ktorá nám do detailov povedala viac o tejto procedúre
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. november 2024 01:23