StoryEditorÚskalia diétnych, BIO či vegánskych potravín: Takto spoznáte kvalitné potraviny, ktoré neničia zdravie
V čom by sme mali byť pri výbere potravín pozornejší a v čom sú označenia "bez pridaného cukru", vegánske a BIO zradné?
Zlé stravovanie môže spôsobovať veľa civilizačných chorôb. Či už hovoríme o rakovine, kardiovaskulárnych ochoreniach, obezite či cukrovke. Ak však viete ako na to, dokážete si pomôcť aj výberom potravín.
V galérii vám poradíme, ako si vybrať tie kvalitné, ktoré nebudú ničiť vaše zdravie:
01 - Modified: 2021-02-15 13:25:52 - Feat.: 0 - Title: Potravinové alergie a koronavírus. Na toto by ste si mali dať veľký pozor, odkazuje lekárka
02 - Modified: 2021-02-23 15:53:40 - Feat.: 0 - Title: Vedci prišli na to, pri akej príprave je káva najzdravšia. Najhoršie skončili tie najpopulárnejšie
03 - Modified: 2021-03-01 08:00:45 - Feat.: 0 - Title: Mäso so zemiakmi či s ryžou? Štúdia dokazuje, čo riskujete nesprávnou kombináciou jedál
01 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
02 - Modified: 2024-10-30 23:00:00 - Feat.: - Title: Pri vajciach sme momentálne odkázaní na zahraničie. Nákaza pred Vianocami ešte poženie ceny nahor
03 - Modified: 2024-10-29 14:17:44 - Feat.: - Title: Ceny potravín bude ovplyvňovať konflikt na Ukrajine aj počasie. Pomôcť však môže konkurencia, tvrdí analytik
04 - Modified: 2024-10-27 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéf Kauflandu Slovensko pre HN: Balíček nám zhorší finančné výsledky o 10 percent, prehodnotíme investície
05 - Modified: 2024-10-28 09:00:58 - Feat.: - Title: Posun času. Ako sa pripraviť na zmenu a ochrániť svoje zdravie?