StoryEditorÚskalia diétnych, BIO či vegánskych potravín: Takto spoznáte kvalitné potraviny, ktoré neničia zdravie
V čom by sme mali byť pri výbere potravín pozornejší a v čom sú označenia "bez pridaného cukru", vegánske a BIO zradné?
Zlé stravovanie môže spôsobovať veľa civilizačných chorôb. Či už hovoríme o rakovine, kardiovaskulárnych ochoreniach, obezite či cukrovke. Ak však viete ako na to, dokážete si pomôcť aj výberom potravín.
V galérii vám poradíme, ako si vybrať tie kvalitné, ktoré nebudú ničiť vaše zdravie:
01 - Modified: 2021-02-15 13:25:52 - Feat.: 0 - Title: Potravinové alergie a koronavírus. Na toto by ste si mali dať veľký pozor, odkazuje lekárka
02 - Modified: 2021-02-23 15:53:40 - Feat.: 0 - Title: Vedci prišli na to, pri akej príprave je káva najzdravšia. Najhoršie skončili tie najpopulárnejšie
03 - Modified: 2021-03-01 08:00:45 - Feat.: 0 - Title: Mäso so zemiakmi či s ryžou? Štúdia dokazuje, čo riskujete nesprávnou kombináciou jedál
01 - Modified: 2023-09-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Boj s invazívnymi druhmi môže vyzerať všelijako. Jedna reštaurácia ich zaradila do menu, ponúkajú veveričky či rakov
02 - Modified: 2023-09-22 07:50:20 - Feat.: - Title: Zdravšie a udržateľnejšie potraviny za dostupnú cenu? Stačí nakúpiť v Lidli
03 - Modified: 2023-09-22 12:22:46 - Feat.: - Title: Extrémny pôst skúša čoraz viac ľudí. Odborníčka vysvetľuje, prečo jedno jedlo denne prináša viac problémov ako pozitív
04 - Modified: 2023-09-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Reklama vs realita: Porovnanie jedla z fast foodov na fotkách a v skutočnosti, najhoršie dopadlo najdrahšie
05 - Modified: 2023-09-13 22:05:06 - Feat.: - Title: Likvidácia v gastre. Štvrtina slovenských krčiem skončila