StoryEditorÚskalia diétnych, BIO či vegánskych potravín: Takto spoznáte kvalitné potraviny, ktoré neničia zdravie
V čom by sme mali byť pri výbere potravín pozornejší a v čom sú označenia "bez pridaného cukru", vegánske a BIO zradné?
Zlé stravovanie môže spôsobovať veľa civilizačných chorôb. Či už hovoríme o rakovine, kardiovaskulárnych ochoreniach, obezite či cukrovke. Ak však viete ako na to, dokážete si pomôcť aj výberom potravín.
V galérii vám poradíme, ako si vybrať tie kvalitné, ktoré nebudú ničiť vaše zdravie:
01 - Modified: 2021-02-15 13:25:52 - Feat.: 0 - Title: Potravinové alergie a koronavírus. Na toto by ste si mali dať veľký pozor, odkazuje lekárka
02 - Modified: 2021-02-23 15:53:40 - Feat.: 0 - Title: Vedci prišli na to, pri akej príprave je káva najzdravšia. Najhoršie skončili tie najpopulárnejšie
03 - Modified: 2021-03-01 08:00:45 - Feat.: 0 - Title: Mäso so zemiakmi či s ryžou? Štúdia dokazuje, čo riskujete nesprávnou kombináciou jedál
01 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom
02 - Modified: 2025-12-03 19:02:14 - Feat.: - Title: Štát brzdí kontroverzný nákup vo Voderadoch. Drucker nariadil hĺbkovú kontrolu a stopol procesy
03 - Modified: 2025-11-29 13:00:00 - Feat.: - Title: Upchá ti prehltnutie žuvačky črevá, alebo nie? Vedci konečne vysvetlili, čo sa v takom prípade deje
04 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu
05 - Modified: 2025-11-21 15:00:00 - Feat.: - Title: Čo môže za obezitu? Nedostatok pohybu nie je vinníkom, vyvracia mýty rozsiahla štúdia