StoryEditor

Úskalia diétnych, BIO či vegánskych potravín: Takto spoznáte kvalitné potraviny, ktoré neničia zdravie

03.03.2021, 23:00
Autor:
petpet
V čom by sme mali byť pri výbere potravín pozornejší a v čom sú označenia "bez pridaného cukru", vegánske a BIO zradné?

Zlé stravovanie môže spôsobovať veľa civilizačných chorôb. Či už hovoríme o rakovine, kardiovaskulárnych ochoreniach, obezite či cukrovke. Ak však viete ako na to, dokážete si pomôcť aj výberom potravín.

V galérii vám poradíme, ako si vybrať tie kvalitné, ktoré nebudú ničiť vaše zdravie:

01 - Modified: 2021-02-15 13:25:52 - Feat.: 0 - Title: Potravinové alergie a koronavírus. Na toto by ste si mali dať veľký pozor, odkazuje lekárka 02 - Modified: 2021-02-23 15:53:40 - Feat.: 0 - Title: Vedci prišli na to, pri akej príprave je káva najzdravšia. Najhoršie skončili tie najpopulárnejšie 03 - Modified: 2021-03-01 08:00:45 - Feat.: 0 - Title: Mäso so zemiakmi či s ryžou? Štúdia dokazuje, čo riskujete nesprávnou kombináciou jedál
01 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom 02 - Modified: 2025-12-03 19:02:14 - Feat.: - Title: Štát brzdí kontroverzný nákup vo Voderadoch. Drucker nariadil hĺbkovú kontrolu a stopol procesy 03 - Modified: 2025-11-29 13:00:00 - Feat.: - Title: Upchá ti prehltnutie žuvačky črevá, alebo nie? Vedci konečne vysvetlili, čo sa v takom prípade deje 04 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu 05 - Modified: 2025-11-21 15:00:00 - Feat.: - Title: Čo môže za obezitu? Nedostatok pohybu nie je vinníkom, vyvracia mýty rozsiahla štúdia
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2025 06:17