Učiť ľudí, ako sa stať lepšími kuchármi vo vlastnej domácnosti a ako efektívne využívať nakúpené suroviny, je jednou z najväčších vášní kulinárky Lidie Bastianich, píše time.com.
Moderátorka vlastnej televíznej šou o varení, autorka knihy receptov a zanietená kuchárka sa pri sporáku realizuje v rámci jednej jednoduchej a vznešenej filozofie. Verí, že jedlo by malo byť príjemné a zároveň by malo byť maximálne využité na to, aby vyživovalo naše telá, mysle aj duše. Ponúkame vám sedem základných krokov, vďaka ktorým sa Lidii Bastianich darí napĺňať toto motto.
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
03 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby
04 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem?
05 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?